Ons assortiment

Varkensvleesspecialiteit

  • Gevulde filetrollade: kort bakken circa: 10 min.
  • Varkensoesters: kort bakken circa: 10 min.
  • Diverse soorten schnitzels: naturel/zigeuner/gepaneerd/boeren
  • Varkenshaas

Rundvleesspecialiteit

  • rib eye: zeer mals vlees met een randje vet circa:10 min. kort bakken
  • je kunt het ook laten sudderen circa 1.5 uur
  • Fijne riblap met een randje vet circa: 10 min.kort bakken
  • en je kunt het ook laten sudderen circa 1.5 uur
  • Entrecote met een lekker randje vet circa 5 min. bakken.

Kipspecialiteit

  • Kipschnitzel
  • Kip op stok:kipfilet omwikkeld met spek
  • Kipfilet gevuld met ham/kaas/ananas
  • Kipfilet gemarineerd met heerlijke pittige ketjapmarinade

Vlugklaarspecialiteit

  • Gehakt-cordon bleu TOPPER
  • Ashbraat: filetlapje ingesmeerd met mosterd omwikkeld met ontbijtspek
  • Katenhaasjes: varkenshaas gemarineerd omwikkeld met katenspek
  • Liendenaartje: gekruid varkensgehakt ingesmeerd met mosterd omwikkeld met ontbijtspek
  • Herfstrolletjes: gehaktrolletje gevuld met ham/kaas omwikkeld met rauwe ham
  • Liendense worstjes: saucijsje ingesmeerd met mosterd omwikkeld met ontbijtspek
  • Liendense rolletjes: 3 dunne speklapjes gevuld met ham/kaas AANRADER

Winter artikelen

  • Mager rookspek: zelfgezouten en gerookt
  • Vet rookspek: zelfgezouten en gerookt
  • Zuurkool spek: zelfgezouten en niet gerookt
  • Rauwe ham: zelfgezouten en gerookt 
  • Rookworst grof en fijn en de ongerookte worst.
  • Balken brei
  • Hoofdkaas

Maaltijden: zelfgemaakt winter

  • Erwtensoep
  • Boerenkool
  • Zuurkool
  • Bruine bonensoep
  • Stoofpotje

Het hele jaar

  • Bami
  • Nasi
  • Macaroni
  • Spaghetti
  • Goulash
  • Hachée
  • Chili con carne
  • Pilaf
  • Babi pangang
  • Kip in satesaus
  • Lasagna

Diverse soorten soepen

  • Groentensoep
  • Tomatensoep
  • Kippensoep
  • Ossenstaartsoep

openingstijden

Bent u van plan naar onze winkel te komen? Van harte welkom! Zie hier onze openingstijden.

Maandag 8:00 tot 18:00
Dinsdag 8:00 tot 18:00
Woensdag 8:00 tot 12:30
Donderdag 8:00 tot 18:00
Vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag 8:00 tot 15:00

Lunchpauze: 12:30 tot 13:00 behalve op zaterdag